Een haalbaar tuinontwerp

Uniek Groen denkt mee, ontzorgt je en brengt een haalbaar tuinontwerp dat je laat ontsnappen aan de dagelijkse routine. Dankzij ons oog voor detail & afwerking integreren we naadloos metalen plantenbakken en lichtarmaturen in ons tuinontwerp. Of bouwen we ons ontwerp rondom één specifiek tuinaccessoire.

Misschien zelfs een uniek kunstwerk?

Onze werkwijze
Uniek transparant

Onze werkwijze

Stap per stap, naar een tuinontwerp op maat!

Om een tuinontwerp op maat neer te zetten, moeten we je leren kennen. We maken met plezier kennis tijdens een fijn gesprek waarin we op zoek gaan naar je wensen. Afhankelijk van je specifieke noden en de opportuniteiten, varieert dat van een kleine opknapbeurt tot een ganse metamorfose van je tuin.En van zuiver tuinontwerp tot de volledige tuinaanleg. Samen analyseren we alvast of je verwachtingen overeenkomen met de uitvoerbaarheid en bekijken we wat de nodige stappen zijn. Door meermaals in dialoog te gaan groeit er een wederzijds gevoel van vertrouwen. Helemaal organisch.

1Kennismaking

Na onze kennismaking stellen we je een vrijblijvende offerte voor, afgestemd op de grootte van het perceel en onze uitvoerige bespreking over je noden en wensen. Deze offerte is compleet, onbetwistbaar en glashelder. Zo beslis je op je gemak welke stappen je wilt nemen om jouw droomtuin werkelijkheid te laten worden.

2Vrijblijvende offerte

Onze besprekingen geven ons inspiratie om mee aan de slag te gaan, maar het voorbereidend onderzoek is ook essentieel. Hierbij bekijken we niet alleen welke materialen je ontwerp het best doet uitkomen, maar doen we ook aan bodemonderzoek, perceelsopmetingen en een analyse van de bestaande structuren. Kortom, we brengen de huidige situatie in kaart.

3Voorbereiding

De eerste vertaling van woord naar beeld zijn een aantal schetsontwerpen. Zie de schetsontwerpen als een eerste stap naar jouw droomtuin.

Ze onthullen alle structuren en zijn een tastbare weergave van onze gemeenschappelijke ideeën. Je ontvangt hapklare versies van deze schetsen en krijgt ruimschoots de tijd om ze grondig te analyseren. Na het ontvangen van jouw waardevolle feedback, worden ze nauwgezet besproken en verder uitgewerkt. Om van daaruit aan de slag te gaan met nieuwe combinaties die leiden tot het finaal ontwerp.

4Schetsontwerpen

Ons definitieve tuinontwerp is uitgebreid, technisch onderbouwd en buitengewoon uniek. Hierin komen kleurgebruik, materiaallijst, structuren en visuele elementen zoals bomen, schuttingen & zwembaden samen en worden ze samengesmolten tot één geheel.

Dit tuinontwerp combineert een gepersonaliseerde aanpak met jouw wensen, de mogelijkheden in je tuin en je budget. Elk detail is piekfijn gedocumenteerd, zonder ruimte voor onduidelijkheden. Je bent niet verplicht om je tuinontwerp in één keer volledig uit te voeren. Geef duidelijk je voorkeur en termijnen in aanlegfases aan. Op deze manier kan je jouw budget bewaken.

5Finaal tuinontwerp

Met onze technische informatie en advies weet je precies wat er moet gebeuren. Dankzij duidelijke en complete meetstaten kan je de juiste offertes aanvragen en ontvangen offertes gemakkelijk vergelijken met behulp van marktconforme kostenramingen. Met diverse technische plannen, zoals verlichtings-, beregenings- en funderingsplannen, volg je de uitvoering nauwlettend in het oog tijdens de tuinaanleg.

6Technische informatie
Bekijk ons portfolio

Met ons unieke tuinontwerp creëren we meteen een wow-gevoel!

Verbonden door een gedeelde passie voor groen

Bij Uniek Groen creëren we tuinontwerpen die er steeds in slagen om jouw tuin in het midden van de aandacht te plaatsen. Met een flexibele en creatieve keuze van materialen, planten & meet- en denkwerk van je ontwerp gaan we op zoek naar dé oplossing die iedere tuin doet stralen. Ongeacht je budget.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Die extra mile en de puntjes op de ‘i’: die vind je bij ons ook in onze tuinaanleg.

Jouw tuin is het zien waard. Zin om onze hoofden hierover bij elkaar te steken?

Laat het ons weten!

Contacteer ons