Of het nu om een klein of een uit de kluiten gewassen totaalproject gaat: we creëren tuinontwerpen op basis van vakkennis en grondig overleg. Geen Pinterest-perfect tuinen voor ons, wel betaalbare & uitvoerbare ontwerpen. Deze combinatie zetten we om in degelijke tuinaanleg, zodat je helemaal klaar bent om van je tuin te genieten.

Betaalbare & uitvoerbare ontwerpen

Onze werkwijze

Elke buitenruimte straalt een unieke ambiance uit. Absoluut de moeite om hiervoor échte kenners in te schakelen dus. We zijn flexibel, maar soms ook een beetje eigenzinnig. Waarom? Omdat we luisteren en meedenken in functie van jouw noden. En omdat we out-of-the-box durven ontwerpen. Zo komen we samen tot inspirerende inzichten, bruikbare ideeën en het meest prachtige eindresultaat.

Bekijk ons portfolio

Doorheen het hele proces denken we actief mee en adviseren we je bij het uitgebreide gamma aan keuzes. We staan graag dicht bij onze klanten en houden van versterkende begeleiding. We kiezen zonder twijfel voor een open en transparante manier van werken tussen ons, leverancier en klant.

Oprichters Jan & Christoff zijn straf op zichzelf, maar nog indrukwekkender wanneer ze samenwerken.
Jan Christoff Chiaverini

Christoff was voorheen een rasechte… procesingenieur in de micro-electronica. Maar zijn liefde voor creativiteit en architectuur bracht hem op een ander pad. Binnen UniekGroen vormt hij de schouders van het creatieve team. Ieder ontwerp begint met een lijn dat hij heeft uitgezet. Zijn mentaliteit en permanente betrokkenheid maakt van elk ontwerptraject een persoonlijke beleving.

Jan Jan Weytjens

Jan, voorheen een gedreven projectleider bij een groot aannemersbedrijf, vond zijn energie in het coördineren en optimaliseren van allerhande bouwprocessen. Sinds zijn jeugd versterkte hij ook het tuinaannemersbedrijf van zijn neef dat nog wel een extra paar handen kon gebruiken. Hier bouwde hij een dik pak ervaring op. En het opgroeien op de boerderij droeg hier ook toe bij. Binnen UniekGroen zorgt hij voor de optimale werfvoorbereiding. Samen met de werfleiders en hun teams laten zij elk ontwerp tot leven komen.

Verbonden door een gedeelde passie voor groen

“Dit doen wij beter”

Onder het motto “dit doen wij beter”, een hoop bijscholingen én een aanstekelijk enthousiasme, werd Uniek Groen geboren. Als hecht team vullen ze elkaar perfect aan en halen ze enorm veel plezier uit hun samenwerking.

Tuinaanleg

Tuinontwerp

Die extra mile en de puntjes op de ‘i’: die vind je bij ons ook in onze tuinaanleg.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Die extra mile en de puntjes op de ‘i’: die vind je bij ons ook in onze tuinaanleg.

Jouw tuin is het zien waard. Zin om onze hoofden hierover bij elkaar te steken?

Laat het ons weten!

Contacteer ons