Open, eerlijke en respectvolle communicatie

We houden het team klein, maar de efficiëntie hoog. Dit doen we aan de hand van open, eerlijke en respectvolle interne communicatie. Het team dat je hebt leren kennen tijdens het ontwerptraject blijft betrokken tot op de dag van oplevering. Zij zorgen voor een efficiënte aandrijving van de werkpaarden op de werf. Het team kent elkaar door en door.

Alleen zo garanderen we een vlot verloop van de werkzaamheden.

Onze werkwijze
Uniek transparant

Onze werkwijze

Stap per stap, naar een afgewerkte tuin!

Je Uniek Groen-tuinontwerp ligt klaar. Omring jezelf nu ook voor de tuinaanleg door deskundigen. We starten met een planning en eventuele voorbereidende werkzaamheden door ons team, om van daaruit aan de slag te gaan. Duiken er wijzigingen op in de planning? Dan brengen we je steeds tijdig op de hoogte.

 

1Planning

Voorbereidende werkzaamheden? Check. Perceel bouw- en plantklaar? Dubbelcheck.

Op deze dag volgt de eerste levering van bouwmaterialen, laten we je kennismaken met onze collega’s en houden we het allereerste bouwoverleg.

 

2Start van de werken

Bij Uniek Groen geloven we in de kracht van een vlotte wisselwerking om het beste eindresultaat neer te zetten. Daarom combineren we strategisch talent met een betrokken mentaliteit. We garanderen een vlotte werfopvolging. Van
kennismaking tijdens het ontwerptraject tot de oplevering van de realisatie, we
blijven betrokken en betrouwbaar.

 

3Vlotte werfopvolging

Met vakkundigheid controleren we of alles volgens plan is uitgevoerd. Indien nodig worden corrigerende maatregelen genomen. Resultaat? Een tuin die er nog mooier uitziet dan op het ontwerp. Eentje waarin je perfect kan onthaasten van het dagelijkse leven.

 

4Oplevering
Bekijk ons portfolio
Uniek Groen werkt samen met een team dat kleur geeft aan je tuin, en helpt om je totaalafwerking naar het volgende niveau te pushen.

Kom zelf jouw boom kiezen!

Voor een buitengewone tuinaanleg zijn niet enkel een chique ontwerp of de beste werkhanden, maar ook een uitgebreide showroom vereist. Wij doen dat liefst zo uniek mogelijk. Denk aan een vijftigtal prachtige bomen die bij ons op voorraad staan. Het doel van deze showroom is je favoriete bomen selecteren en integreren in ons tuinontwerp.

Tuinaanleg

Tuinontwerp

Persoonlijke aanpak en magische esthetiek, hand in hand, met een duidelijk doel voor ogen: een uitvoerbaar tuinontwerp.

Jouw tuin is het zien waard. Zin om onze hoofden hierover bij elkaar te steken?

Laat het ons weten!

Contacteer ons